Polican: 2 shtetas humbin jeten. Konflikte te meparshme dyshohen si shkak i ngjarjes. **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Polican: 2 shtetas humbin jeten. Konflikte te meparshme dyshohen si shkak i ngjarjes.

Fatjon Kaloci
6.8.12
Pak pas ores 08:10 te kesaj te hene 6 gusht 2012 nje incident ndodhi ne Polican, shume prane Kombinatit Ushtarak te Demontimit te armeve. Si pasoje e nje konflikti (qe dyshohet se i ka rrenje te thella te meparshme) ne zenke e siper shtetasi SH.D. ne funksion Roje i Repartit qelloi per vdekje Shefin e Sigurimit Teknik te Kombinatit Ushtarak te Demontimit V.G. Si pasoje humbi jeten menjehere ne vendngjarje V.G. dhe pas kesaj roja u vetvra. Policia ndodhet ne vendngjarje dhe po investigohen shkaqet e vrasjes se dyfishte.
©Corovoda On Line