Polican: Gjendet i Kerkuari 55 vjecar qe dhunoi trupin e kufomes. Arrestimi do te behet me vone. **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Polican: Gjendet i Kerkuari 55 vjecar qe dhunoi trupin e kufomes. Arrestimi do te behet me vone.

Fatjon Kaloci
6.8.12
Sipas @corovodaonline ne keto caste kur ora lokale shenon 14:32 e hene 6 gusht 2012 eshte lokalizuar shtetasi 55 vjecar K.G i cili po kerkohej paraditen e sotme pasi per disa minuta dhunoi nje prej viktimave te mengjisit te sotem. Sipas raporteve, K.B. ndodhet aktualisht prane shtepise ku po behen edhe pergatitjet e fundit mortore te se vellait V.G. qe u vra pak pas ores 08:10 nga nje konflikt qe kishin prej kohesh. Raporti citon se ende nuk eshte bere arrestimi i ketij shtetasi por se do te behet ne oret ne vijim. Ngjarja e dyfishte u pasua nga nje sere hipotezash mbi arsyet se perse ndodhi kjo ngjarje. Ndonse ne shume mediaprese te ndryshme jepen pika te ndryshme te varianteve, sipas corovodaonline, Sh.D dhe V.G (dy viktimat e sotme) prej disa kohesh ishin ne konflikt me njeri tjetrin. Shkak mendohet se ishin disa marredhenie jashtemartesore me bashkeshorten e njeres prej viktimave por zyrtarisht ende nuk ka nje piste. Raporti i nje korrespodenti te blogut tone citon se V.G, me detyre Shef i Sigurise Teknike ne Uzinen e Demontimit ne Polican ishte nje figure e njohur ne Polican, si dhe nje nder drejtuesit e nje subjekti politik  ne kete Lokalitet.
©Corovoda On Line