Polican: Percillen ne banesen e fundit 2 viktimat e ngjarjes se djeshme ne Kombinatin Mekanik **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Polican: Percillen ne banesen e fundit 2 viktimat e ngjarjes se djeshme ne Kombinatin Mekanik

Fatjon Kaloci
7.8.12
Ne orare te vecuara, paraditja e mortit ne Polican, nje dite pas ngjarjes se djeshme do te percillte ne banesen e fundit te dy shtetasit qe humben jeten pas nje konflikti. Sipas reportit te dyja funeralet u mbajten ne orare respektive 11:00 dhe 13:00 te kesaj te marte 7 gusht 2012. Ngjarja e djeshme ne Polican ishte lajmi kryesor te kronikes ne shume media shqiptare. Ceremonite u kryhen ne qetesi dhe kryesisht ne to merrnin pjese te afert dhe banore te Policanit dhe Skraparit.
©Corovoda On Line