Sociale: Skrapari si Moulin Rouge, Pergjate diteve te Pelegrinazhit edhe Prostitucion pergjate rrugeve **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Sociale: Skrapari si Moulin Rouge, Pergjate diteve te Pelegrinazhit edhe Prostitucion pergjate rrugeve

Fatjon Kaloci
27.8.12
Ishin te disata reagimet e banoreve te ndryshem per prani te Vajzave Hot pergjate segmentit rrugor Corovode – Kulmak gjate diteve te pelegrinazhit bektashi. Ndonse do te kishim dashur qe per kete fenomen duke qene se blogu yne ndiqet nga qindra vizitore te mos e publikonim pergjate diteve te pelegrinazhit pa dashur qe te ndikojme ne reputacionin e mire te organizimit te ketyre diteve, fenomeni negativ u be i dukshem per shume reporte te cilet shihnin pergjate ketyre segmenteve vajza te reja tek ofroheshin per marredhenie dhe para. Disa vajza nga rrethe te ndryshme te Shqiperise nen veshje provokative dhe seksi ndersa rrinin ne grupe 2 apo 3-she kishin zgjedhur jo me kot kete segment pergjate ketyre diteve duke ditur se numri i vizitoreve te pelegrinazhit eshte me mijera. Jo larg ketij realiteti per fat te keq ndodhet edhe Corovoda e perditshme, ndonse ne qytetin e vogel etiketat e vajzave apo grave te cilat ushtrojne “profesionin me te vjeter ne bote” bashkeshoqerohen shpesh here edhe me shumat e lekeve te kesaj dukurie qe kufizohet nga 200, 500 e 1 000 lek.
©Corovoda On Line