Web: Riaktivizohet websiti zyrtar i Spitalit Skrapar. Pak dite me pare faqja u nderpre Ja 2 imazhet **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Web: Riaktivizohet websiti zyrtar i Spitalit Skrapar. Pak dite me pare faqja u nderpre Ja 2 imazhet

Fatjon Kaloci
4.8.12
Sikunderse ndjekim cdo dite zhvillimet me kryesore qe mendojme te ndajme me ju rreth Skraparit po ashtu sic ju kemi njohtuar pak dite me pare se faqja zyrtare e Spitalit Skrapar u nderpre, sot sherbimi online u rikthye serisht. Edhe perse ende prej afro 1 viti faqja nuk eshte azhornuar e plote websiti spitaliskrapar.gov.al i rikthehet aktivizimit. Corovoda On Line ne imazhin bashkengjitur jep 2 planet i sotmi dhe i pak diteve me pare kur ky site u nderpre. Keto jane nisma te pakta ne Skraparin Zyrtar dhe per nje pjese te lexuesve perbejne informacion. Nga ana tjeter Websiti i Bashkise Corovode vijon te mbetet e bllokuar deri te pakten ne keto caste kur ora lokale shenon 13:37 dt 4 gusht 2012.
©Corovoda On Line