70 vjetori i Clirimit te Corovodes. Ja axhenda: Politizohen edhe ftesat. Ankesat: Perzgjedhje selektive **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

70 vjetori i Clirimit te Corovodes. Ja axhenda: Politizohen edhe ftesat. Ankesat: Perzgjedhje selektive

Fatjon Kaloci
1.9.12
Ndersa te merkuren 5 Shtator 2012 Corovoda do te festoj 70 Vjetorin e Clirimit u mesua me heret edhe axhenda ditore e aktiviteteve te dites. Ndonse besohet se Presidenti i Republikes se Shqiperise Bujar Nishani mund te jete pjese e ketyre aktiviteteve, te pakten ne ftesat zyrtare te shperndara ketyre diteve ne Corovode nuk specifikohet Fjala Pershendetese e Presidentit qe shpresohet qe do te jete pjese e ketyre aktiviteteve. Por ja se cili eshte Programi i Dites se 5 Shtatorit 2012:
Programi i Festes:
ora 10:00 - Homazhe ne Varrezat e Deshmoreve
ora 10:30 - Vizite ne Muzeun Historik
ora 11:00 - Miting Festiv ne Sheshin e Qytetit
- Fjala Pershendetese N.Spahiu
- Fjala e Rastit “Clirimi i Skraparit me 5 Shtator 1942” E.Naska
- Pershendetje nga te Ftuar
ora 12:30 – Dreka
Por nje ane tjeter e para festes lidhet me disa reporte qe flasin per ankesa lidhur me perzgjedhjet selektive per pranine dhe dergimin e ftesave. Ndonse nuk mund te vertetohen, sipas pretendimeve edhe kjo feste eshte politizuar pasi sipas tyre Ftesat jane perzgjedhur dhe perpiluar me nje selektim kriteri politik.
©Corovoda On Line