Foto: Policet ne Corovode si jetim. Furgoni nuk ndizet terhiqet me kavo. Ja Imazhi **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Foto: Policet ne Corovode si jetim. Furgoni nuk ndizet terhiqet me kavo. Ja Imazhi

Fatjon Kaloci
25.9.12
Nje imazh i djeshem ndersa furgoni i Policise ne Corovode terhiqet me kavo nga nje mjet tjeter deshmon me se qarti problematikat me te cilat gjendja e bluve lokal ekziston aktualisht ne Corovode. Pamja e rralle i shtohet nje sere problematikash qe hasin blute sikunder ne gjithe Shqiperine, edhe ne Skrapar duke nisur qe nga perdorimi me pikatore i naftes apo benzines i mjeteve policore te cilat po perhapin me se shumti pakenaqsi ne vete radhet e bluve per gjendjen e nje prej komisariateve i cili ka shtrirje mjaft te madhe gjeografike per zonat qe mbulon. Imazhi ne bashkengjitje i referohet nje dite me pare te henen qe lame pas ndersa mjeti me te cilin detyrohen te operojne blute e patrullave thuajse eshte nen amortizimin total prej disa vitesh dhe pamja flet vete ndersa ai terhiqet nga nje tjeter mjet. Imazhi per te paren here u publikua dje ne rrjetet tona sociale ne Facebook dhe Twitter
©Corovoda On Line