Tjeter Rast Zjarri ne Corovode. Shuhet pak pas 19:00. Zjarri prane Fushes se Sportit. Zjarrvenia e qellimte **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Tjeter Rast Zjarri ne Corovode. Shuhet pak pas 19:00. Zjarri prane Fushes se Sportit. Zjarrvenia e qellimte

Fatjon Kaloci
4.9.12
Deshmite e para pasditen e vone ne Corovode cituan se nje shtetas i vuri zjarrin nje terreni me bimesi te thate dhe shkurre shume prane Fushes Sportive ne Corovode. Brenda pak minutash re tymi mbuluan pjesen ne fjale ndersa punonjes te Zjarrfikses munden te shuanin flaket e zjarrit te rene. Nuk pati dem ne bimesi te larte por rreziku i perhapjes se flakeve ishte i larte. Ngjarja ende nuk eshte mesuar ne rrethana shkakesore te nisjes se saj por besohet se edhe ky rast ka te beje me nje zjarrevenie te qellimte. Ne aksionin e shuarjes se flakeve u perfshine pervec punonjesve te zjarrefikses, punonjes te rendit dhe forca vullnetare te cilat permes mjeteve rrethanore munden qe pak pas ores 19:00 te shuanin totalisht zjarrin e kesaj pasditeje 4 shtator 2012 ne Corovode ne nje segment te lagjes Hasan Seitaj.
©Corovoda On Line / Imazhi ka karakter ilustrues dhe nuk i perket vendngjarjes