Jo zyrtare: Corovode: Raportohen Vjedhjet e para. Ne target Karburanti i makinave. Favorizohen nga Mos Ndricimi rrugor **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Jo zyrtare: Corovode: Raportohen Vjedhjet e para. Ne target Karburanti i makinave. Favorizohen nga Mos Ndricimi rrugor

Fatjon Kaloci
4.10.12
Gjate dy neteve te dates 2 dhe 3 tetor 2012 zera jo zyrtare cituan per te pakten dy vjedhje qe favorizohen nga erresira totale ne mbremjet ne Corovode pasi prej ketij tetori ndricimi rrugor nuk funksionon. Keshtu raporte informale cituan per disa sasi karburantesh te vjedhur nga disa mjete qe gjate nates ndodheshin te parkuara. Vjedhes shfrytezojne erresiren per te mundesuar hapjen e serboratoreve te mjeteve per te vjedhur sasine e karburantit qe gjejne ne te. Nje prej incidenteve u rregjistrua ne periferi te lagjes Clirim ndersa nje tjeter rast ne periferi te lagjes Hasan Seitaj. Nuk behet e qarte sasia e karburantit qe mundet te jete vjedhur ndersa zera folen se nje prej mjeteve ishte nje mjet i rende qe perdorej per ndertim. Zerat jane informale dhe u perhapen ne Corovoden e kesaj mesjave te pare te tetorit
©Corovoda On Line