Facebook sjell nje tjeter ndryshim. Miqesia mes miqeve ne nje faqe te vecante. Hapi me i ri pas vendimit per heqjen e Time Line **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Facebook sjell nje tjeter ndryshim. Miqesia mes miqeve ne nje faqe te vecante. Hapi me i ri pas vendimit per heqjen e Time Line

Fatjon Kaloci
10.11.12
Ndersa me heret Facebook lajmeroi se eshte duke e hequr opsionin TimeLine, dje 9 nentor 2012 Facebook lajmeroi se eshte gati per te shtuar nje opsion tjeter. Opsioni i referohet nje faqe te vecante qe i kushtohet Miqesise mes nje perdoruesi dhe nje tjetri. Per shembull nese ju keni dale ne nje foto me nje x friend fare mire mund ti dedikoni miqesise mes ju te dyve nje faqe te dedikuar ndaj miqesise suaj. Ne faqe do te kete Cover si dhe opsione qe tregojne miqesine me miq te perbashket mes jush. Po ashtu sikunder mund ta shihni edhe ne foto do te kete nje buton per te bere Share ne profilet tuaja miqesine mes jush
©Corovoda On Line