Alert: Akte dhune priten ne shume shtete. Filmi i ri shan Profetin Muhamet Ja Video e 4 diteve me pare **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Alert: Akte dhune priten ne shume shtete. Filmi i ri shan Profetin Muhamet Ja Video e 4 diteve me pare

Fatjon Kaloci
11.12.12
Zyrtare Europian dhe zyrtare te forcave te kualicionit po pergatiten pasi kane marre sinjale per shperthime te akteve te dhunes ne disa shtete. Gjithcka per shkak te nje filmi qe pritet te ngarkohet ne Youtube qe ka citime anti islam. Lajmi po kalon ne keto caste ne shume vende te botes ndersa ne Belgjike rritet niveli i sigurise per akte te mundshme terroriste. Filmi u publikua ne nje trailer ne YouTube te premten dhe mban titullin The Innocent Prophet: Life of Muhammad from the point of view of an ex-muslim. Corovoda On Line ne bashkengjitje publikon videon ne fjale ndersa ne minuten e 4te te videos prodhuesi i ketij filmi flet detaje.

Corovoda On Line