Google.al Tashme flet shqip. Rotori i kerkimit Google tashme me prapashtesen AL **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Google.al Tashme flet shqip. Rotori i kerkimit Google tashme me prapashtesen AL

Fatjon Kaloci
10.1.13
Nese deri me dje, perdoruesit e internetit kane perdorur si rotor kerkimi Google.com tashme ne versionin shqip vjen Google.al Kjo eshte inisiativa me e re e nje prej kerkuesve elektronik me te medhenj ne ne world wide web. Momentalisht te gjithe ata qe do hyjne ne google.al do te gjejne 4 funksione bazike sic jane Kerkimi, Imazhet, Perkthimi dhe Blogger pa harruar edhe aksesin qe tashme nuk do te jete si Sign In por thjesht e shqip Hyr. Por diteve ne vijim priten te tjera ndryshime qe do te vijne ne menyre te gradualte. Nje prej funksioneve te pritshme mund ta kemi pasi kerkojme nga IP brenda shqiperise nje faqe blogspot qe dikur ka qene me prapashtesen .com qe do te convertohet automatikisht ne .al. Opsionet e tjera do ti referohen edhe lajmeve shqip. Por deri tani nuk asnje date fikse se kur do te jete versioni i plote. Jeni duke ndjekur Tech Time ne Corovoda On Line. Vijoni klikimin!
©Corovoda On Line