It's a boy! Lindi ne 1 janar 2013 Femija i pare qe lindi ne Corovode ne startin e vitit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

It's a boy! Lindi ne 1 janar 2013 Femija i pare qe lindi ne Corovode ne startin e vitit

Fatjon Kaloci
8.1.13
Ndonse per shkak te periudhes festive, postimet e Corovoda On Line startuan pak me vonese per kete vit, tashme me i riu banor i Corovodes eshte 7 ditesh. Kjo sepse pikerisht ne 1.01.2013 ne Maternitetin e Corovodes lindi femija i pare i ketij viti nje beb i seksit mashkull. Ky eshte edhe i pari banor per 2013 ne Corovode ndonse prinderit e rinj banojne ne nje fshat prane Corovodes, ne Grepcke pjese e juridiksionit territorial te Komunes Qender. Tashme prej 4 vitesh radhazi ne portalin tone eshte bere tradite edhe percjellja e informacionit te lindjes se pare per vitin ne Corovode. Me urimin per nje jetegjatesi dhe shendet te plote Corovoda On Line nis keshtu edhe per kete vit sezonin e ri mediatik lokal. Faleminderit qe na ndiqni!
©Corovoda On Line/ Imazhi Arkiv