Ja Kalendari i plote i diteve te Festave Zyrtare ne Shqiperi per vitin 2013 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Ja Kalendari i plote i diteve te Festave Zyrtare ne Shqiperi per vitin 2013

Fatjon Kaloci
8.1.13
Per te tretin vit radhazi edhe kete here ne corovodaonline publikojme te plote Kalendarin e Festave Zyrtare 2013 ne Shqiperi. Ato qe zyrtarisht konsiderohen dite pushimi zyrtare per shkak te festave me karakter kulturor, fetar, historik etj ju mund ti ndiqni me poshte:

Kalendari i festave zyrtare 2013

 
 • 1 dhe 2 Janar - Festat e Vitit të Ri
 • 14 Mars - Dita e Verës
 • 22 Mars - Dita e Nevruzit
 • 31 Mars - Dita e Pashkës Katolike
 • 1 Maj - Dita Ndërkombëtare e Punonjësve
 • 5 Maj - Dita e Pashkës Ortodokse
 • 8 Gusht* - Dita e Bajramit të Madh
 • 15 Tetor*- Dita e Kurban Bajramit
 • 19 Tetor - Dita e Lumturimit të Nënë Terezës
 • 28 Nëntor - Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
 • 29 Nëntor - Dita e Çlirimit
 • 8 Dhjetor - Dita Kombëtare e Rinisë
 • 25 Dhjetor - Krishtlindjet
Nga zemra e Shqiperise, Drejt e ne zemren tuaj, Ju! Po ndiqni Corovoda On Line
©Corovoda On Line