Koordinata X: 1989 Ne inagurimin e pare te linjes se Air France, Paris Tirane edhe perfaqesuesi i Skraparit. Ja suveniri qe u be per kete rast. **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Koordinata X: 1989 Ne inagurimin e pare te linjes se Air France, Paris Tirane edhe perfaqesuesi i Skraparit. Ja suveniri qe u be per kete rast.

Fatjon Kaloci
27.1.13
 Ndersa marredheniet e asaj kohe mes Shqiperise dhe Frances ndodheshin ne periudhen me te mire te tyre, ne muajin mars te 1989 nje detaj mjaft i rendesishem do te ishte edhe inagurimi i pare i linjes ajerore qe do te kryhej nga Air France mes Parisit dhe Tiranes. Ne inagurimin e kryer ne 11 mars 1989 krahes te deleguarve te tjere te Kuvendit te atehershem Popullor ishte si pjese e delegacionit edhe Deputeti i Skraparit te asaj kohe Enver Naska. Eventi u mbajt ne lokalitetin Lido nje takim zyrtaresh te rangjeve te larta. Por ajo se cfare do te mbetej si surpriza e ketij eventi do te ishte nje simbolike e vecante qe per ne ate kohe ne Shqiperi per format dhe dimesionet e simbolikes ne fjale nuk ishte e shpeshte te shihje nje suvenir te tille. Menjehere pas kthimit ne Shqiperi, vecanerisht ne Skraparin e pas muajit mars 1989 nje suvenir i vecante po shperndahej ne mjedise te ndryshme. Behej fjale pikerisht per nje shkrepse te dimensioneve te vogla por qe ne pamje te pare te saj kishte te stampuar imazhet e disa zyrtareve qe morren pjese ne kete event, ku ne fokus ishte edhe deputeti i Skraparit Enver Naska. Corovoda On Line publikon perhere te pare ne rrjet nje imazh te vecante te ketij suveniri qe shume shpejt u be familjar per gjithe Skraparin, ndersa banoret e zones shume shpejt u ndjene me shume krenar per pranine e pakes Skrapari ne hapesirat nderkombetare te asaj kohe. Vijoni te qendroni me Corovoda On Line WebBlogun e vetem me te ndjekur te Skraparit. ©Corovoda On Line