Sot Fressh 21 vjec: Forumi rinor i Policanit dhe Corovodes ftese te rinjve via facebook **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Sot Fressh 21 vjec: Forumi rinor i Policanit dhe Corovodes ftese te rinjve via facebook

Fatjon Kaloci
15.1.13
Ndersa sot 15 janar 2013 Forumi Rinor Eurosocialist i Shqiperise FRESSH feston 21 vjet nga Krijimi i tij, gjate monitorimit ne web te informacioneve lokale edhe Fressh Polican dhe Fressh Corovode kane ftuar te rinjte per pjesemarrje. Permes dy fun pages te ndryshme ne rrjetin social Facebook kane postuar lidhur me eventin. Ne fakt postimet respektive duket sikur jane bere nje dite me pare dhe kane te njejtin tekst. Ne njoftimin e shperndare permes ketij rrjeti social thuhet:
Me 15 Janar Forumi Rinor Eurosocialist Shqiptar FRESSH feston 21 vjetorin. Anetare, dashamires, simpatizante, apo te rinj qe duan te
angazhohen jane te mirepritur te na bashkohen tek Pallati i
Kongreseve, ora 16:00.
Kemi bere histori. Tani le te Rilindim Shqiperine!
Forumet rinore politike me aktive ne Skrapar jane Fressh dhe Lri.
©Corovoda On Line