Corovode: Shkresat zyrtare perpilohen nga analfabete te punesuar Imazhi Ekskluziv **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Shkresat zyrtare perpilohen nga analfabete te punesuar Imazhi Ekskluziv

Fatjon Kaloci
17.2.13
Ne nje seri dokumentesh zyrtare te siguruara me se fundmi nga Corovoda On Line nje ane tjeter e performances se dobet te administratave te kritikuara jo me kot shpeshhere per paaftesi, blogu yne ndalet ne nje tjeter shkrim kritik. Ne nje dokument te siguruar prej nesh qe mban daten 18 janar 2013 nga nje institucion ne Corovode na ben pershtypje niveli i ulet i njohjes se gramatikes se gjuhes shqipe aq me teper te perdorur ne shkresa zyrtare qe mbajne vule dhe firme. Ne kete postim ne do te ndalemi vetem ne anen sesi eshte perpiluar plot gabime nje faqe e nje dokumenti qe e kemi bashkengjitur permes nje imazhi. Per sa gabimet jane njerezore automatikisht vetkuptohet mosdashja por kur persona paguhen vetem per keto pune specifike dhe nese do te analizosh dhjetra faqe shkresash te tjera te po te njejtit institucion sheh "gafa" qe edhe femijet me njohuri me te vogel te shqipes se shkruar veshtire se mund ti bejne. Nuk po flasim per karaktere te germave si ë apo Ë apo Ç apo ç pasi realisht ne keto shkresa keto karaktere mungojne por ne themel te kritikes shpikja e fjaleve te cilat me pas kalojne ne anen zyrtare dhe qe arshivohen per shume kohe ne nje cilesi qe vetem per profesionalitet nuk mund te flas. Ne dokumentin e skanuar prej nesh kemi vecuar disa nder gabimet duke i bere "zoom" (zmadhim). Dokumenti ne Titull: Projekt Vendim publikohet per te paren here ne versionin social te corovoda on line ne twitter. Ne bashkengjitje dokumenti ne fjale.
©Corovoda On Line