Fatos Nano vizite disa oreshe ne Skrapar. Vizita private disa oreshe ne ditet e para te muajit shkurt **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Fatos Nano vizite disa oreshe ne Skrapar. Vizita private disa oreshe ne ditet e para te muajit shkurt

Fatjon Kaloci
17.2.13
Nje nder politikanet e njohur ne vend njeheresh ish kryeminister i vendit Fatos Nano ne ditet e para te muajit shkurt 2013 ndodhej ne Skrapar. Corovoda On Line e publikon informacionin dite me pas ndersa vizita ishte me karakter privat. Reporte folen me heret per pranine e nje eskorte qe shoqeronte ciftin Fatos dhe Xhoana Nano. Per disa ore ne nje resort malor te Skraparit Nano zgjodhi te kaloj disa ore ne javen e pare te shkurtit ne Skrapar ndersa deshira per tu rikthyer serisht per te vizituar kete vend nuk mungoi. Corovoda on line nuk publikon detaje te tjera te vizites. Me heret politikane te njohur Shqiperi kane vizituar here pas here Skraparin por cuditerisht apo qellimisht "Corovoda" eshte shmangur nga vizitat te cilat duhen thene se kane patur gjithnje karakter privat. Me heret ne nje resort tjeter te Skraparit Bujar Nishani aktualisht President i Shqiperise perpara se te zgjidhej ne kete detyre ne vizita te shumta preferonte Skraparin. Por Lista e personave VIP behet gjithnje dhe e madhe por per shkak te privatesise se ketyre takimeve informacioni mediatik mbetet i kufizuar ne mbulimin e ketyre vizitave.
Ju po ndiqni Corovoda On Line!
©Corovoda On Line /Imazhi me karakter ilustrativ dhe nuk i referohet ketij postimi