Dita e 8 Marsit. Grate e Corovodes "te percara" Politika edhe kete feste ne lokalitet nuk i shmanget tradicionales **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Dita e 8 Marsit. Grate e Corovodes "te percara" Politika edhe kete feste ne lokalitet nuk i shmanget tradicionales

Fatjon Kaloci
7.3.13
PS dhe LSI ne Corovode tashme nen " armaten " e tyre kane edhe grate. Edhe perse dita e Protestes per me shume te drejta ndaj Grave, per me shume pjesemarrje te tyre ne vendimarrje Corovoda e kesaj te premteje 8 Mars 2013 nuk pritet qe te "bashkoj" grate. Ne axhenden e neserme do te kete disa aktivitete por politizimi mesa duket do te jete "argetimi me i madh i forces femerore" per grupet respektive. Edhe institucionet lokale qe do te bejne neser nje aktivitet "per te bashkuar grate e qytetit" ne thelb si cdo vit ka treguar do te bashkoj vetem grate e LSI ne Corovode. Ndersa Grate e PS po neser do te kene nje tjeter itinerar feste duke mos u "perzjer" me "mike dhe rivale" te kampit tjeter. Po ashtu kolektiva pune pritet qe edhe kete dite te kene nje bashkim te tyre kryesisht ne mjedise me te vogla ne numer. Prag Zgjedhjet 2013 shtojne interesimin dhe vemendjen e politikes lokale ndaj ketij target grupi vecanerisht ne keto raste festash. Per fat te keq sikunder ka ndodhur prej me shume se 8 vitesh ne Corovode edhe e nesermja e 8 Marsit ne qytetin e vogel ku levizjet monitorohen edhe pa dashur, do te sjelle te njejten sfide
Corovoda On Line Uron Gezuar 8 Marsin!
©Corovoda On Line