Festohet "7 Marsi" ne Corovode. Si Babagjyshi: Dhurata ndaj mesuesve qe nga Lulet deri tek Smartphone **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Festohet "7 Marsi" ne Corovode. Si Babagjyshi: Dhurata ndaj mesuesve qe nga Lulet deri tek Smartphone

Fatjon Kaloci
7.3.13
Eshte festuar sot 7 Marsi Dita e Mesuesve ne Corovode. Fillimisht nje aktivitet i nxenesve te shkollave 9 vjecare u mbajt ne sallen e Kinemase "Tefik Lapani" ne Corovode. Oret e shkurtra shume shpejt do te benin qe mjedise private bar, apo resorante te gumezhinin ditet e sotme thuajse ne gjithe Corovoden per te festuar diten e Mesuesit. Minimalisht dhuratat shkonin qe nga lulet, parfume, veshje apo aksesore deri tek SmartPhone. Corovoda numeron afersisht nje numer nxenesish shkollor dhe parashkollor ne rreth 1 100. Minimalisht nxenesit tregonin me heret se kuotimet per dhuratat ne vleren financiare qe do te jepnin secili nxenes shkonin nga 1 000 deri ne 5 000 lek (te vjetra)  ne raste te tjera per nxenes. Per ore te tera nxenes festuan me mesuesit kujdestare ne kete dite qe perkon me 125 vjetorin e hapjes se shkolles se pare shqipe ne Shqiperi. Imazhi ne bashkengjitje nje foto Arkiv Corovoda 1970
©Corovoda On Line