Anti Fushata: Skrapar. Mesazhe telefonike kundra PS dhe LSI. PD mesazhe te majteve te votojne PD Ne tekst mesazhdergues shtiren si deputet respektive **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Anti Fushata: Skrapar. Mesazhe telefonike kundra PS dhe LSI. PD mesazhe te majteve te votojne PD Ne tekst mesazhdergues shtiren si deputet respektive

Fatjon Kaloci
26.5.13
Perpjekjet per te percare te majten ne nje prej zonave qe tipikisht konsiderohen te Majta sic eshte qarku i Beratit po i shtohen mesazhet mobile te shtabeve politike apo personave te panjohur qe synojne qe te bejne fushate ne rastin me te mire por per fat te keq edhe diversion ne disa raste duke u perpjekur qe te hapin "panik". Ndersa nje dite me pare e shtune 25 maj ne shume numra telefonike levizes mesazhe qe ftojne te votohet nje kandidat  ne listat e PD ne qark teksa ne mesazh ftonte jo vetem te djathtet por edhe te majtet te votonin PD. Por me heret sinjalizime paraqiten edhe nje vecori tjeter ne Skrapar. Ne tekstet e disa mesazheve shperndara me se shumti ne nje prej Komunave te Skraparit disa mesazhdergues ende te panjohur shtiren se jane deputetet e njohur te zones se Skraparit ndersa ne mesazhe ka antifushate ndaj partive respektive te tyre. Kjo mesa duket eshte "loja" me e fundit qe ka nisur ne nje komune te larget te Skraparit nga persona te panjohur ku prej vitesh kjo njesi vendore njihet per dominimin e qendrimit te djathte. Sinjalizimi i ardhur me heret "nuk fajeson" forca politike te caktuara ne kete prag verdikti 2013 por ngre nje problematike qe nuk eshte pare me heret ne Skrapar. Fillimisht nje mesazh tekst qe pretendohej se shkruhej nga Fidel Ylli ne tekst kishte qendrime kundra PS, ndersa pak dite me vone e njejta gje ndodhi edhe me nje mesazh qe pretendonte se kishte shkrues deputetin Ilir Meta qe ne mesazh fliste kundra LSI dhe mesazhet shperndaheshin ne numra te tjere. Zhvillimet pas 1 prillit 2013 kur formesuan Koalicionin Aleanca per Shqiperine Europiane dhe PS e LSI u rreshtuan kunder se djathtes per individe te ndryshem ky koalicion eshte gjykuar ne opinion berje te ndryshme, dhe nje tjeter arsye e forte vecanerisht per Skraparin eshte se rrethi i Skraparit ka nje dominim te theksuar te se majtes.
©Corovoda On Line