Corovode: Nje aktivitet terheq vemendjen. Koncerti te ftuar kengetaret Maya, Ylli Baka, Marjola etj. Eventi u mbajt ne pasditen e se premtes **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Nje aktivitet terheq vemendjen. Koncerti te ftuar kengetaret Maya, Ylli Baka, Marjola etj. Eventi u mbajt ne pasditen e se premtes

Fatjon Kaloci
31.5.13
Nje aktivitet u zhvillua ne pasditen e vone ne Corovoden e se premtes 31 maj. Corovoda e aktiviteteve shume te pakta me teper ndjek kengetaret dhe personazhet e artit permes ekranit. Kjo ka qene nje nder arsyet qe ne sheshin "Riza Cerova" te mblidheshin nje numer i madh kureshtaresh per te pare kengetaret kryesisht te rrymes Turbo Folk. Krahes tyre Maya Alickaj, Ylli Baka. Marjola Kacani etj. Per me shume se 70 minuta pasditja e Corovodes do te gumuzhente pjesen e poshte te qytetit ku tipikisht pasditet e xhirove ne mbremje i kalojne lagjes 2 dhjetori me se shumti. Raporti citoi se pas aktivitetit nje ekspozite do te ishte nje aktivitet tjeter. I pranishem (citon raporti) edhe Kryetari i Levizjes Socialiste per Integrim Ilir Meta dhe drejtues lokal.
©Corovoda On Line