Corovode: Priten ndryshime ne organiken e nje institucioni ne Corovode. Minimalisht priten 10 ndryshime ne punesim. Levizjet aludohet mbi kritere politike lokale **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Priten ndryshime ne organiken e nje institucioni ne Corovode. Minimalisht priten 10 ndryshime ne punesim. Levizjet aludohet mbi kritere politike lokale

Fatjon Kaloci
22.5.13
Jo zyrtarisht kjo fundjave mund te sjelle nje tjeter ndryshim ne te pakten nje insitucion administrativ ne Corovode. Ndonse ne komunitet po aludohet per “kritere politike” ne te pakten 10 shkarkime apo largime nga detyra qe mund te ndodhin brenda kesaj fundjave, nuk dihet saktesisht nese kjo ka te beje me dokumentacionet respektive apo kritere te papermbushura te pozicioneve te punes qe kerkohen ne keto institucione apo me kritere politike. Loja e levizjeve hakmarrese nga pozicionet e punes si kurre me pare ne kete historik te Corovodes eshte pare vecanerisht ne keto 2 vjet me start qe nga 2011. Ne keto 2 vjet me te kritizuarit kane qene drejtuesit e institucioneve qe kane mbushur me militante politike dhe jo profesional administratat ne shume raste. Ne dukurine sociale njerezit e thjeshte te Corovodes akumulojne keto zhvillime dhe shpesh gjenden ne dilemen e zhargoneve te se perditshmes te tipit “mire ja bene” apo “Gjynah” qe e hoqen te radhes. Ndonse pasoja te se tashmes ne thelb shume shkarkime i referohen asaj cfare eshte bere qe ne fillim te 2011 qe mesa duket do te vijoj. Burimi: Jozyrtar – Corovoda On Line nuk permend burimin apo emra te personalizuar individesh apo institucionesh deri sa informacionet te behen zyrtare
©Corovoda On Line- Imazhi / Arkiv - Spitali Corovode