Corovode: Veteranet dhe Familjet e Deshmoreve ne nje aktivitet kete te enjte 23 maj. Aktiviteti ne Hollin e Qendres Kulturore Corovode **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Veteranet dhe Familjet e Deshmoreve ne nje aktivitet kete te enjte 23 maj. Aktiviteti ne Hollin e Qendres Kulturore Corovode

Fatjon Kaloci
22.5.13
Ne promemorie te historise se krijimit te Koalicionit Anti Fashist Nacional Clirimitar ne historikun e lavdishem te popullit skraparas ne Clirimin e Vendit, per kete te enjte 23 maj 2013 Corovoda On Line sinjalizohet per nje aktivitet qe do te zhvillohet paraditen e neserme. Aktiviteti do te mbahet ne Hollin e Qendres Kulturore “Riza Cerova” ne Corovode ndersa ne aktivitet do te mbahen disa kumtesa dhe referime te shkurtra lidhur me rastin. Sipas njoftimit paraprak aktiviteti do te nis rreth ores 10:00 dhe ne kohezgjatje do te vijoj per afro 50 minuta. Corovoda e prag zgjedhjeve 2013 sikunderse eshte deshmuar ne vitet zgjedhore te meparshme shpesh here nga politika lokale apo ajo qendrore target grupin e Veteraneve apo Familjeve te Deshmoreve ose e mbingop me premtime ose e neglizhon totalisht ate. Gjithesesi nder grupet specifike te interesit, Keto dy organizime jane nder me aktivet ne realizimin e tejcimin e historikut te ngjarjeve te Skraparit historik ne breza dhe duam te permendim qe ne keto tre vjet bashkepunimi me Corovoda On Line per njoftimet apo informacionet e ketyre Organizatave jane nga me te rregulltat me blogun tone, kur cuditerisht shume pak institucione zyrtare nuk e luajne kete rol, qofte edhe ne pasqyrimin e nje performance te cfaredolloj si detyrim per trasparence ndaj qytetareve edhe perse blogu yne ndiqet gjeresisht edhe ne brendi te shume administratave.
©Corovoda On Line