Corovode: Vogelushi 9 vjecar nen “shock” nga nje situate e paprecedente ne fillim jave. Sipas sinjalizimit nje person i panjohur tentoi ti ofronte para vogelushit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Vogelushi 9 vjecar nen “shock” nga nje situate e paprecedente ne fillim jave. Sipas sinjalizimit nje person i panjohur tentoi ti ofronte para vogelushit

Fatjon Kaloci
22.5.13
Sikunder postuam nje dite me pare ne grupimin tone social “Corovoda On Line” ne facebook, nje ngjarje e pazakonte ndodhi kete fillim jave ne nje pasdite ne Corovode. Ngjarja nuk ka kaluar ne rruget reagimore institucionale dhe mbetet nen dilemen e vertetesise apo jo te saj. Sipas raportit nje grup femijesh u habiten kete fillim jave nga nje kerkese e pazakonte qe erdhi nga nje person rreth 40 vjec qe sipas tyre ishte ne nje mjet me targa te nje qyteti jugor, dhe qe kerkoi nje prej vogelusheve duke i ofruar para dhe kerkesen qe te shoqeronte personin e panjohur ne makinen e tij. Qellimi aludohet ne fakt nga femijet por nuk dihet me saktesi i detajuar kjo edhe per shkak moshes se vogel apo frikerave te tyre nga komunikimet me persona te panjur. Keto citime vijne nga femijet e tjere qe shoqeronin vogelushin qe porsa vune re situaten e pazakonte vrapuan te trembur nga kjo rrethane. Vogelushi 9 vjecar per afro 24 ore me pas pesoi nje shock emocional dhe frike per dalje nga shtepia ku banonte dhe ngjarjen ua ka bere te ditur prinderve te tij. Corovoda On Line nuk deshiron qe ky info i reduktuar per shkak te privatesise te percoj Panik por ne qellim mbase nje vemendje me shume per Shoqerimin dhe Prinderimin e Kujdesshem si dhe te nxisim denoncimet e ketyre rasteve per te parandualur situata te tjera.
©Corovoda On Line