Rikthehen rreshjet: Ja parashikimi deri ne fundjave per Corovoden. Prag fundjava shoqerohet me ulje te ndjeshme te temperaturave **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Rikthehen rreshjet: Ja parashikimi deri ne fundjave per Corovoden. Prag fundjava shoqerohet me ulje te ndjeshme te temperaturave

Fatjon Kaloci
21.5.13
E treta e javes, e merkura do te shoqeroj me vranesira rreshje dhe njehersh temperaturat do te nisin te bien ne te dyja vlerat. Ne menyre me te detajuar corovoda on line sjell edhe oraret e pritshme te reshjeve qe do te startojne kete te merkure si dhe detajet e tjera meteorologjike deri ne fundjave vetem per Corovoden.
E merkure 22 maj 2013
Rreshjet e shiut do te nisin ne rreth ores 13:00 Dhe sasia e rreshjeve ditore te se merkures do te jete 4.4 mm me e shpeshte kjo ne intervalin kohor 14:00 - 16:00 Temperatura minimale do te rregjistrohet ne vleren e saj me te ulet ne oren 22:00 ne 17 grade Ndersa Temperatura maksimale e dites ne vleren e saj me te larte do te jete ne oren 11:00 ne 27 grade  Shpejtesia e eres ne vleren maksimale do te rregjistrohet ne oren 22:00 do te jete 9.2 meter per sekonde dhe era do te fryj ne drejtimin jug-juglindje..
E enjte 23 maj 2013
Rreshjet e shiut do te nisin ne mengjes ne oren 08:00 dhe do vijojne te lehta thuajse gjithe diten Dhe sasia e rreshjeve ditore te se enjtes do te jete 10 mm me e shpeshte kjo ne intervalin kohor 11:00 - 13:00 Temperatura minimale do te rregjistrohet ne vleren e saj me te ulet ne oren 19:00 do te jete 10 grade Ndersa Temperatura maksimale e dites ne vleren e saj me te larte do te jete 18 grade ne oren 13:00  Shpejtesia e eres ne vleren maksimale do te rregjistrohet ne oren 05:00 ne 7.8 meter per sekonde dhe era do te fryj ne drejtimin jugor
E premte 24 maj 2013
Rreshjet e shiut do te jene shume te pakta  te premten ndoonse vranesira do te shoqerojne deri ne oren 11:00 me pas dielli do te shkelqej serisht ne Corovode. Temperatura minimale do te rregjistrohet ne vleren e saj me te ulet ne 11 grade ne oren 22:00  Ndersa Temperatura maksimale e dites ne vleren e saj me te larte do te jete 20 grade ne oren 16:00 Shpejtesia e eres ne vleren maksimale do te rregjistrohet ne oren 16:00 ne 3.8  meter per sekonde dhe era do te fryj ne drejtimin perendim - jugperendim
©Corovoda On Line