Zgjedhje 2013. Corovode Raportimi citon se ne nje qender votimi momentalisht banon nje familje. Qendra ka nje hyrje te vetme **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zgjedhje 2013. Corovode Raportimi citon se ne nje qender votimi momentalisht banon nje familje. Qendra ka nje hyrje te vetme

Fatjon Kaloci
25.5.13
Ne mbremjen e djeshme nje raport citoi mbi nje qender votimi brenda qytetit Corovode mbi nje problematike te pretenduar nga raporti.  Nje objekt qe dikur ka sherbyer si kopsht cerdhe per nje lagje ne Corovode tradicionalisht ka sherbyer ne proceset zgjedhore si qender votimi. Godina 2 kateshe, ka nje hyrje te perbashket dhe raporti citon prani te familjareve qe banojne perkohesisht ne nje prej kateve te godines ne fjale. Me heret KQZ ka miratuar si objekt te shfrytezueshem , sikunderse ligji u jep prioritet, objekteve publike ku prania e te treteve duhet te minimizohet. Por disa faktore sociale qe mund te kene te bejne me strehimin e shtresave ne nevoje mund te ndikoj ne proces. Ne Corovode nuk mungojne mjediset publike edhe per lagjen ne fjale ku pak metra nje shkolle 9 vjecare mund te perdoret per kete funksion. Por ajo se cfare e ben te veshtire procesin ka te beje edhe faktorin disa vjecar qe zgjedhesit jane mesuar nder vite te identifikojne si qender votimi kopsht cerdhen ne fjale. Nje familje prej pak kohesh strehoet ne nje kat sekondar te godines ne fjale por duke pare elementin qe hyrja e godines eshte nje e vetme dhe e perbashket mund te sjelle veshtiresi ne procesin zgjedhor te 23 qershorit 2013 te pakten ne kete qender.
Raporti u sinjalizua per Corovoda On Line ne mbremjen e djeshme, por duke qene se blogu yne nuk citon emra te pervecem apo individe, synojme qe te sjellim pretendimin ne fjale mbi problematiken ne fjale sesa per interpretimet e personalizuara te demshme sidomos ndaj shtresave ne nevoje te te pastreheve ndaj te cileve solidarizohemi ne cdo cast.
©Corovoda On Line / Imazhi Arkiv ne plan Qyteti i Corovodes