Zgjedhje 2013: Ne listat kombetare per Deputet e legjislativit te ardhshem Deputetet me Origjine nga Skrapari shtohen **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zgjedhje 2013: Ne listat kombetare per Deputet e legjislativit te ardhshem Deputetet me Origjine nga Skrapari shtohen

Fatjon Kaloci
20.5.13
Nder ta Ilir Meta, Fidel Ylli, Nasip Naco, Ilirjan Celibashi, Vasilika Hysi, Ermonela Felaj, Eduart Bejko por mund te kete edhe te tjere. E perbashketa: Origjina nga Skrapari. Me se paku 7 deputet shihen si te sigurt ne legjislativin e ardhshem pas zgjedhjeve te pritshme te qershorit 2013. Ndonse te caktuar ne zona te ndryshme zgjedhore “rikthimi i shpreses” per me shume vemendje nga Skrapari thuajse i braktisur ne gjithe keto vite, sa vjen dhe behet me i madh. Pertej personalizimit ne emra konkrete Skrapari perballet me varferine e tejskajshme, shume fshatra thuajse jane ne braktisje, ndersa rruget jane gangrena kryesore pertej asfaltimeve te pjesshme apo jo cilesore bere ne vite. Por pertej numerave, sa do te kthehet kjo origjine ne favor te Skraparit kjo mbetet per tu pare, por gjithesesi sa me shume zera pro Skraparit ne vemendjet dhe problematikat e tij, kjo eshte nje shenje e mire e prezantimit.
©Corovoda On Line