Zgjedhjet 2013: Skrapar Probleme ne disa Komuna. Mosafishimi i listave zgjedhore 2013 prane disa Qendrave te votimit shfaq probleme ne te pakten 1 Komune **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zgjedhjet 2013: Skrapar Probleme ne disa Komuna. Mosafishimi i listave zgjedhore 2013 prane disa Qendrave te votimit shfaq probleme ne te pakten 1 Komune

Fatjon Kaloci
22.5.13
Sipas nje sinjalizimi (jozyrtar) probleme jane shfaqur ne te pakten nje Komune shume prane Corovodes dhe nje nder me te medhajat e Skraparit. Sipas raportit edhe perse afati ligjor i afishimit te listave prane Qendrave te Votimit ka kaluar debatet kane hyre ne reagimet e disa kryepleqve ne fshatrat prane duke hedhur dyshime ne komunitetet e vogla te fshatrave mbi pranine apo jo ne listat e votimit te shtetasve dhe kohes se mbetur per verifimkimin mbi pranine apo jo te zgjedhsve, sinjalizohet ne pretendimin e ngritur. (corovoda on line nuk permend burimet) Lidhur me kete sinjalizim te rendesishem Corovoda On Line do te perpiqet te marre nje reagim zyrtar prane KZAZ 68 ne Corovode qe eshte pergjegjesi i administrimit zgjedhor per gjithe Skraparin. Momentalisht informacioni vijon te mbetet jo zyrtar por per azhornime gjate dites se neserme mund te na referoheni ne rrjetet sociale te Corovoda On Line ne flash reportet.
©Corovoda On Line - Ne Imazh/ Arkiv: VNV e KZAZ 68 ne Corovode