Corovoda: Projeksioni II. E majta fituese me 74% PS dhe PR shtohen ne Pike ne projeksionin e II te Corovoda On Line te dates 2 qershor. Ja rezultatet krahesimore mes subjekteve per qytetin Corovode **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovoda: Projeksioni II. E majta fituese me 74% PS dhe PR shtohen ne Pike ne projeksionin e II te Corovoda On Line te dates 2 qershor. Ja rezultatet krahesimore mes subjekteve per qytetin Corovode

Fatjon Kaloci
5.6.13
Nje nder postimet me te klikuara te blogut tone ishte ai i projeksionit te Corovoda On Line ne daten 25 maj 2013 mbi pritshmerine zgjedhore 2013 per qytetin Corovode. Projeksioni i II i bere me rezultatet e akumuluara deri ne 2 qershor 2013 tregon ndryshime ne kryesimin lokal te votes ne Corovode ndersa e majta e bashkuar kap me shume se 74% te votes ne Corovode. Nje rritje te ndjeshme brenda 8 ditesh mesa duket ka patur nje subjekt i djathte PR e cila ndryshe nga projeksioni i pare qe e shihte me 150 vota kalon ne shifren 280 vota duke fituar terren duke ju afruar votes se PD. Po ashtu projeksioni i dyte parasheh nje trend ne rritje ndonse me te vogel te PS qe nga 950 vota ne projeksionin e pare shkon ne 1030 vota ne kete projeksion te fillim qershort Nje renie te lehte te LSI ne Corovode parasheh ky projeksion ku ne javen e pare ky subjekt numeronte 1 100 vota ndersa ne kete projeksion te dyte nje renie e con ne nivelin e 980 votash. Edhe AK peson nje renie ne Corovode krahesuar me projeksionin e pare. Nga 60 vota javen qe shkoi ky projeksion i dyte numeron vetem 45 vota per AK. Ne kategorine Parti te Tjera kemi nje renie te lehte edhe ketu nga 50 ne 40 vota. Le te shohim ne menyre me te te detajuar kete projeksion qe Corovoda On Line realizon ne menyre te pavarur duke theksuar se ne projeksion jane perfshire perllogaritjet deri ne 2 qershor 2013 per nje kampion prej 2 720 votuesish qe priten te jene aktive ne voten e tyre ne Corovoden e 23 qershorit. Pjesemarrja ne votime sipas ketij projeksioni te dyte peson nje rritje nga 2600 ne 2720 prej nje numri prej rreth 5 000 votuesish qe do te kete ne Corovode e thene ndryshe ne perqindje per Corovoden do te kete nje pjesemarrje prej 54.5% nga 52% qe ishte nje jave me pare.
JAVA E DYTE – projeksioni i dates 2 qershor 2013
PS = 1 030 vota ose rreth 38% (ne projeksionin e pare ishte 950 vota)
LSI = 980 vota ose rreth 36% (ne projeksionin e pare ishte 1 100 vota)
PD = 350 vota ose rreth 13% (ne projeksionin e pare ishte 330 vota)
PR = 280 vota ose rreth 10% (ne projeksionin e pare ishte 150 vota)
AK = 45 vota ose rreth 1.6% (ne projeksionin e pare ishte 60 vota)
Te tjera = 40 vota rreth 1.4% (ne projeksionin e pare ishte 80 vota)
Per te gjitha zerat Marxhi i tolerimit plus minus eshte 3% (Marzhi i Gabimit)

©Corovoda On Line