Corovode: Ngjarje nje nate me pare. Shoqerohet nje shtetas. Nje vjedhje u raportua jozyrtarisht e ndodhur ne nje Bar Resorant. Ngjarja ne lagjen 5 Shtatori **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Ngjarje nje nate me pare. Shoqerohet nje shtetas. Nje vjedhje u raportua jozyrtarisht e ndodhur ne nje Bar Resorant. Ngjarja ne lagjen 5 Shtatori

Fatjon Kaloci
9.6.13
Jozyrtarisht u mesua se nje shtetas u shoqerua ne mjediset e Rendit ne Corovode. Shoqerimi lidhur me nje ngjarje ndodhur nje nate me pare ku sipas raportit nje mjedis privat Bar Resorant i ndodhur ne nje prej lagjeve me te medha te Corovodes, ne lagjen 5 shtatori citohet se eshte vjedhur. Nje televizor dhe disa produkte konsumi thekson raporti u vodhen nga kjo prone, ndersa per kete veper policia ka shoqeruar nje person inicialet e te cilit nuk behen te ditura. Nuk ka shume detaje lidhur me ngjarjen. Burimi jozyrtar. Ne imazhin bashkeshoqerues nje foto arkiv e afert me vendndodhjen e mundshme.
©Corovoda On Line