Polican: Sali Berisha neser e enjte 13 ne nje takim qe do te mbahet ne qytetin e Policanit, Skrapar. Takimi elektoral ne kuader te fushates zgjedhore. **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Polican: Sali Berisha neser e enjte 13 ne nje takim qe do te mbahet ne qytetin e Policanit, Skrapar. Takimi elektoral ne kuader te fushates zgjedhore.

Fatjon Kaloci
12.6.13
Sipas nje reporti te Corovoda On Line (jozyrtar) Kryeministri Sali Berisha do te jete kete te enjte 13 qershor 2013 ne qytetin e Policanit. Ende nuk ka shume detaje por sipas reportit takimi do te mbahet ne kuader te fushates zgjedhore te kampit te djathte per mbeshtetjen ndaj Partise Demokratike ne keto zgjedhje. Policani eshte Bashkia me e madhe e Skraparit dhe nje jave me pare ne formatin Kendi i Fjales pati te pranishem edhe liderin e Partise Socialiste Edi Rama. Skrapari konsiderohet tradicionalisht nje bastion i majte dhe me interes do te priten neser deklarimit e ketij rasti lidhur me ate se cfare Kryeministri do te shigjetoj apo premtoj per kete zone, dhe specifikisht Policanit. Informacioni eshte i pakonfirmuar zyrtarisht.
©Corovoda On Line