Skrapar: Pezullohen punimet ne aksin Corovode - Hambull. Mjetet e renda qe punonin per aksin largohen per nje tjeter rreth **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Skrapar: Pezullohen punimet ne aksin Corovode - Hambull. Mjetet e renda qe punonin per aksin largohen per nje tjeter rreth

Fatjon Kaloci
3.6.13
Nje raport sinjalizon se mjetet e ndryshme qe po punonin ne nje aks rrugor qe synon te permiresoj rrugen Corovode - Hambull, pikerisht kete dite jane larguar nga punimet ne aksin ne fjale. Sinjalizmi jozyrtar citon se firma qe ka marre persiper kryerjen e punimeve eshte larguar per ne qytetin e Durresit ku sipas raportit do te merret me ndertimin e nje ujesjellesi ne kete qytet. Kjo arsye sipas te njejtit burim ka bere qe mjetet te largohen nga ky aks rrugor. Me heret punimet intesive kishin muaj qe vijonin ndersa shume segmente presin ende ne kete rruge kane mbetur pa shtresen e cakullit apo asfaltin e shume premtuar. Skrapari i sezonit turistik mesa duket do te vijoj edhe per disa kohe te kete nje aks te paperfunduar ne nje prej resorseve natyrore me te frekuentueshme te Shqiperise, Kanioneve te Osumit, Skrapar. Raporti nuk cileson menyren se kur do rifillojne punimet por per momentin punimet jane pezulluar. Perurimi i nisjese se punimeve te rruges Corovode - Hambull u be ne 4 shtator 2012 dhe punimet kapin fondin prej 4 milion euro.
©Corovoda On Line