Aktori protagonist ne shume Filma Shqiptar. Sadush Ylli Nje Krenari me Shume Per Skraparin. Ne Imazh disa nder rolet kryesore **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Aktori protagonist ne shume Filma Shqiptar. Sadush Ylli Nje Krenari me Shume Per Skraparin. Ne Imazh disa nder rolet kryesore

Fatjon Kaloci
2.7.13
Regjizor, Aktor dhe mbi te gjitha nje skrapalli i mire ende ruajtes i denje i tradites vendase por me punen e tij nuk ka sesi te mos jete nje krenari me shume per Skraparin. Flasim per aktorin Sadush Ylli i diplomuar ne 1985 ne Akademine e Arteve ne Tirane dhe nje heresh nje emer i njohur i mediatikeve televizive dhe produksional te filmave ne Shqiperi Sadush Ylli eshte nje ikone tjeter e figurave te ndryshme te Skraparit me rrenje te forta ne Leshnjen e Skraparit. Ne imazhin bashkengjitur Corovoda On Line ka sjelle nje perpunim grafik ku nga moria e roleve te shumta kemi vecuar tre prej filmave ku luan edhe skrapalliu yne. Ne Imazh jemi me filmat "Guri i Beses" , "Arjana" dhe me se fundmi "Mao Ce Dun" ne rolet e aktorit Sadush Ylli. Por perverc artit Ylli njihet edhe per aftesite menaxheriale ku prej shume kohesh ka menaxhuar disa nisma te rendesishme biznesi ne Shqiperi. Por nje krenari me shume ai nuk eshte vetem per Skraparin por per gjithe adhuresit e filmit shqipetar ne shume role te luajtura ne to. Ai eshte martuar me nje prej atleteve me te njohura ne Shqiperi Pavlina Evro nje legjende e perhershme e Shqiperise. Sadush Ylli eshte njheresh vizitor i shpeshte i Skraparit te cilin e vlereson ne cdo vizite per bukurite edhe emocionet e shumefishta qe vetem Skrapari di te dhuroj.
©Corovoda On Line