22 Nentori 2013 Edhe Corovoda pritet ti bashkohet nismes Green Day **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

22 Nentori 2013 Edhe Corovoda pritet ti bashkohet nismes Green Day

Fatjon Kaloci
31.10.13
Sikunderse pritet ky 22 nentor 2013 do te thote shume per emancipimin shoqeror ne kujdesjen ndaj se gjelbres dhe mjedisit. Keshtu disa institucione kane nisur menjehere parapergatitjet per kete date ndersa mendohet se te 3 shkollat e Corovodes si dhe disa nder institucionet me kryesore do te jene promotore te kesaj dite. "Te pastrojme Shqiperine per nje dite" nen kete moto edh Corovoda pritet te bashkoje nxenes e studente dhe buxhetore kryesisht ne kete nisme. Gjate javes se pare te nentorit shume ente po mendojne per vendet ku do te kryejne veprimtarine qe me shume se simbolike per qytetin e Gjelber te Corovodes do te thote nje mesazh te forte per brezat e rinj dhe vemendjen qe duhet ti kushtojne mjedisit. Edhe Corovoda On Line do te mbeshtesi kete nisme.
©Corovoda On Line