Corovode. Gruaja me probleme mendore mbeti shtatezane nga anonime. Tashme: Nenperkujdesje **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode. Gruaja me probleme mendore mbeti shtatezane nga anonime. Tashme: Nenperkujdesje

Fatjon Kaloci
31.10.13
Per disa vite nje shtetase e cila jetonte e vetme nen stilin nomad te rruges me probleme mendore shoqeronte shikimet e qindra kalimtareve ne rruget e lagjes Hasan Seitaj. E vetme dhe pa njerez gruaja jetonte ne periferi te Corovodes. Edhe pse jo agresive ne sjellje shpesh here qendrimet e te tjereve ndaj saj ishin thuajse indiferente e perbuzese. Besohet se gruaja mund te kete pesuar abuzim seksual ndersa deri ne ditet e fundit te muajit gusht 2013 nen ecejaket e fundme ne rruget e ketij qyteti gruaja dukshem ishte shtatezane ne nje faze evolutive. Ndonse jozyrtarisht burim te corovoda on line citojne se nen ndihmen e disa shtetasve eshte mundesuar muajin qe lam pas qe shtetasja ne fjale te cohet per nje trajtim me te vecante e perkujdesje ne nje institucion ne nje rreth tjeter. Skrapari pergjithesisht eshe solidar me individet ne nevoje, por sapo mendimet thuhen ne publik shpesh here forca e mentalitetit ndryshe nga ajo cfare ndjen i shtyn individe te caktuar te shfaqen perbuzes dhe jo ndihmues vecanerisht me indivitet ne nevoja te vecanta.
© Corovoda On Line