Aksioni i Bluve Skrapar. Policia bllokon ne Prishte nje sipermarrje te paligjshme **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Aksioni i Bluve Skrapar. Policia bllokon ne Prishte nje sipermarrje te paligjshme

Fatjon Kaloci
2.11.13
Nje reagim i forte dhe i sukseshem i Komisaritit Skrapar pas sinjalizimeve per nje nisme te paligjshme qe ushtronte aktivitet ne afersi te fshatit Prishte. Sipas raporteve pas sinjalizimeve u arrit te bllokohej nje aktivitet qe nxirrte pllaka guri ne nje zone pa leje shfrytezuese. Po ashtu u ndaluan nga funksionimi edhe disa makineri te renda qe perdoreshin per kete qellim.Lajmi u mesua gjate te shtunes 2 nentor 2013 ndersa besohet se blute jane nen hetime te metejshme. Ky operacion ishte nje tjeter hap i sukseshem i Bluve te Skraparit qe per me shume se 6 muaj po gezojne nje simpati me te larte ne komunitet ndryshe nga sa me pare.
© Corovoda On Line