Corovoda nen cader. Panorama piktoreske e Corovodes nen shi. Ja disa Imazhe **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovoda nen cader. Panorama piktoreske e Corovodes nen shi. Ja disa Imazhe

Fatjon Kaloci
25.11.13
Ndonse monoton, romantik, i besdisshem per nje qytet te vogel si Corovoda shiu eshte nje arsye me shume per te kufizuar daljet ne qytet. Dhe keto dite nentori po e deshmojne kete ndersa sipas parashikimit pritet deri ne date 27 nentor 2013 qe shirat te na shoqerojne. Por pakes me shume shprese japin keto imazh. Planet jane marre ne Corovode ne afersi te lagjes Hasan Seitaj nga fotoreporti E.H. dhe permes tyre ne Corovoden e vogel shume fenomene vijne se bashku, Diell, Shi, Gri, Bardhe, Ylber, Gjelberim, Vjeshte e plot ngjyra. Shijoini disa prej imazheve qe ne paraqesim ne kete postim.

©Corovoda On Line