Corovode: Fundjava me nje "Qytetar Nderi" me shume. Kengetari do te marre cmimin e larte **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Fundjava me nje "Qytetar Nderi" me shume. Kengetari do te marre cmimin e larte

Fatjon Kaloci
27.11.13
Ne fundjaven e fundnentorit me më të fundit cmim. Keshtu pritet te shkoj ne 28 numri i mbajtesve te titullit "Qytetar Nderi" per Bashkine Corovode dhe sipas Corovoda On Line ky do te jete i katerti me mbiemrin MALINDI ne listen prej 28 emrave Keshtu diten e shtune 30 nentor 2013 Bashkia Corovode i akordon ne nje aktivitet te pritshem ne fundjave kengetarit te muzikes popullore Dule Malindi cmimin "Qytetar Nderi". Dhenia e ketij cmimi pritet te sjelle ne Corovode edhe disa eksponente te larte te politikes. Cmimi "Qytetar Nderi" eshte nje nder cmimet me te medha te vleresimit per Corovoden. Ligjerisht cdo mbajtesi te ketij cmimi i akordohet nje pagese e permuajshme ndonse simbolike. Edhe perse pak pas mesimit te lajmit ne Corovode nuk munguan nen komente edhe disa zera kunder dhenies se ketyre cmimeve sipas tyre pa kriter gjithesesi keto komente nuk i referoheshin kengetarit ne fjale por citoheshin pergjithesisht per titullin qe sipas tyre perpara se te jepete kaq shpesh kohet e fundit duhet te pyeten banoret e lagjeve respektive nese jane apo jo dakord. Vetem pak muaj me pare Presidenti i  Fondi Besa, Barjam Muca u vleresua me kete cmim.
Lista e Plote e Mbajtesve te Titullit "Qytetar Nderi" per Bashkine Çorovodë:
1. Kahreman YLLI
2. Xhevahir SPAHIU
3. Orhan FRASHERI
4. Mestan UJANIKU
5. Lefter LAME
6. Sulo GRADECI
7. Lake DINGO
8. Vesel PINDERI
9. Skender MALINDI
10. Sabri SULCE
11. Adil BEKTESHI
12. Barjam RADESHI
13. Asllan CAKA
14. Teki MALINDI
15. Sabri DYLI
16. Pasho HYSI
17. Neshat GERMENJI
18. Demir NUELLARI
19. Vaip GOGO
20. Novrus MALINDI
21. Rushit DERVISHI
22. Sabri BEJKO
23. Qetsor KALTANJI
24. Qani ZAIMI
25. BABA HEKURANI
26. Shoqata Italiane "I CARE"
27. Barjam MUÇA (Fondacioni Besa)
28. Dule MALINDI

©Corovoda On Line