Corovode. Ndeshkim per stafin e bankes se vetme Raiffeisein Bank. Largime nga puna **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode. Ndeshkim per stafin e bankes se vetme Raiffeisein Bank. Largime nga puna

Fatjon Kaloci
7.11.13
Disa shkarkime nga puna, levizje dhe ndryshime te qenesishme ndodhen kete fillim jave ne Corovode ne filialin e vetem te bankes Raiffeisen. Disa gabime madhore ne funksionimin ne pune besohet se kane qene keto arsyet qe se paku 4 nga 5 vetat e stafit te pesonin ndeshkime. Paraprakisht per corovoda on line u tha paraprakisht per 3 persona te larguar nga puna ndersa nje i katert qe bie nga funksioni dhe provizorisht mund te qendroj ne nje pozicion me te ulet deri ne nje moment te dyte. Ne Corovode funksionon vetem nje dege e kesaj banke dhe automati i vetem Cash i saj vlen edhe per komunat e Skraparit.
©Corovoda On Line