Corovode. Nje ngjarje ne lagjen “5 Shtatori” nje dite me pare me pasoj vjedhjen. **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode. Nje ngjarje ne lagjen “5 Shtatori” nje dite me pare me pasoj vjedhjen.

Fatjon Kaloci
6.11.13
Nje ngjarje u rregjistrua nje dite me pare ne mbremje vone mes 5 dhe 6 nentorit ne Corovode ndersa jozyrtarisht u mesua per nje vjedhje te nje subjekti privat me aktivitet ne lagjen "5 shtatori" ne Corovode. Sipas ngjarjes nje vjedhje e nje sasie te konsiderueshme paketash duhani me nje dem malli qe perafrohet ne humbjen total ne 2 milion lek ( sipas pretendimit te pronareve) ndersa nuk ka autoresi ende mbi personin apo personat qe mund te kene kryer vepren ne fjale. Nje muaj me pare ne te njejten forme madje nen te njejten shenjester po paketa duhani u vodhen ne nje tjeter aktivitet tregetar ne Corovode prane lagjes "Estref Caka". Sipas arkivit te lajmeve te pasqyruara nga Corovoda On Line ne vite, fenomeni i vjedhjeve te paketave te duhanit nga dyqani me i forte lindi ne Corovoden e viteve 2011 ku nje seri vjedhjesh asokohe pati krahes shisheve alkoolike te barev edhe paketat e duhanit qe me pare nuk ishin target vjedhjeje. Nuk dihet nese autoresia eshte e lidhur me ngjarjet ne fjale.
© Corovoda On Line