Corovode. Prezantohet Shefi i Ri i Komisariatit Skrapar. M.Gerxhani ne krye te bluve **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode. Prezantohet Shefi i Ri i Komisariatit Skrapar. M.Gerxhani ne krye te bluve

Fatjon Kaloci
9.11.13
Me heret ne oret e para te se shtunes 9 nentor 2013 ne mjediset e Komisariatit Skrapar ne Corovode u be zyrtarisht prezantimi i shefi te ri te blu-ve ne Skrapar. M. Gerxhani do te jete emri i drejtuesit te ri qe do te jete ne kete detyre. Ne prezantimin e Kreut te ri ishte i pranishem edhe Drejtori i Pergjithshem i Policise se Qarkut Berat. Ne nje analize te Corovoda On Line Report numri i veprave me kryesore qe ndodhin ne Skrapar i referohet konflikteve dhe vjedhjeve si dy nder llojet me dominuese ne rendin publik, te pakten kjo e thene ne nje hark kohor 2 vjecar sipas raportimeve bera ne periudhen 2010 – 2012 blogun tone.
© Corovoda On Line