Corovode. Prezantohet Shefi i Ri i Rendit ne Skrapar. Ndryshimi i pritshem prej disa ditesh **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode. Prezantohet Shefi i Ri i Rendit ne Skrapar. Ndryshimi i pritshem prej disa ditesh

Fatjon Kaloci
21.11.13
Sikunderse pritej eshte emeruar kete te enjte 21 nentor 2013 Shefi i Ri i Rendit ne Policine e Skraparit. Numri 2 i policise lokale u prezantua sot ne oret e paradites ne Corovode ndersa prej disa ditesh ndryshimet e reja organizative ne hierarki kane sjell nje situate me te qete te rendit ne komunitet. Ky ndryshim i bashkohet emerimeve te 2 javeve me pare ndersa u zgjodh Shefi i Komisariatit Skrapar, Shefi i Qarkullimit Rrugor dhe ai i Krimeve.Nuk ka shume detaje mbi informacionin dhe lajmi eshte nga burime jozyrtare.
© Corovoda On Line