Dita e Pavaresise. Corovode Aktiviteti do te mbahet pak pas ores 10:00 te se enjtes **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Dita e Pavaresise. Corovode Aktiviteti do te mbahet pak pas ores 10:00 te se enjtes

Fatjon Kaloci
27.11.13
Ndersa Shqiperia e kesaj te enjte 28 Nentor 2013 feston 101 Vite Pavaresi, edhe ne Corovode disa aktivitete qe perkedhelin ndjenjen kombetare do te zhvillohen kryesisht gjate paradites. Ne te pakten njerin prej tyre nje aktivitet do te mbahet ne oren 10:00 ne Sallen e Kinemase "Tefik Lapani" ndersa aktiviteti organizohet nga Komiteti i Vetereneve Skrapar dhe Falmijet e Deshmoreve Skrapar. Ne takim do te marrin pjese edhe drejtues te larte lokal ndersa nuk do te mungojne edhe elementet artistik.
©Corovoda On Line