Gjymnazistet ne Corovode ne nje tubim te heshtur ne qender te Corovodes. Protesta per ngrohjen ne shkolle **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Gjymnazistet ne Corovode ne nje tubim te heshtur ne qender te Corovodes. Protesta per ngrohjen ne shkolle

Fatjon Kaloci
27.11.13
Pak pas ores 10:30 te se martes 26 nentor 2013 me se paku 50 nxenes te gjymnazit te pergjithshem "Ramiz Aranitasi" ne Corovode u grumbulluan ne qendren e qytetit ndersa ne menyren e tyre protestuan lidhur me ate qe sipas tyre perben problematiken me te madhe per shkollen e mesme vecanerisht ne keto dite prag dimri te fund nentorit. Shkolla e mesme "Ramiz Aranitasi" qe prej vitit 2009 eshte ka nje sistem qendror ngrohje permes gazit te lengshem. Por kushtet e veshtira financiare ne te cilat ndodhen disa komuna e bashki ne Skrapar mesa duket nuk mundesojne furnizimin me gaz. Ne shkollen e mesme te pergjithshme ne Corovode studiojne me se paku 415 nxenes ndersa rreth 43 jane stafi i perditshem perfshire mesues dhe mirembajtes.
©Corovoda On Line