Ndryshimet ne Administrate. A.Dyrmishi ne krye te Ujesjelles Sh.A. Skrapar **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Ndryshimet ne Administrate. A.Dyrmishi ne krye te Ujesjelles Sh.A. Skrapar

Fatjon Kaloci
5.11.13
I referohemi nje zhvillimi te javes se fundit te muajit tetor 2013. Keshtu sh.a. Ujesjelles Skrapar do te drejtohet nga Astrit Dyrmishi nje emer i njohur lokal ne Corovode. Me heret Dyrmishi ka mbajtur disa funksione te ndryshme te larta perfshire dhe Drejtuesin e Zyres se Rregjistrimit te Pasurive ne Skrapar ndersa vite me pare ka qene drejtues i ish-Telekom Skrapar. Vetem ne pak dite ne kete detyre te re si drejtues i sh.a. Ujesjelles Skrapar disa ndryshim te vogla ndihen qe ne keto dite ndersa ne fashat orare te furnizimit me uje te pijshem te Corovode ne orarin e mbremjes furnizimi me uje te pijshem per disa ditesh eshte shtuar me 1 ore plus ku tashme uji vjen ne oren 19:00.
© Corovoda On Line