Tabloidi Amerikan Today.com ne nje shkrim sot edhe pak Corovode ne te **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Tabloidi Amerikan Today.com ne nje shkrim sot edhe pak Corovode ne te

Fatjon Kaloci
6.11.13
Ne nje shkrim te publikuar gjate dites se sotme e merkure 6 nentor 2013 ne nje prej tabloideve te njohur amerikan Today.Com ne nje shkrim te gjersishem kushtuar kontributit te vullnetareve te Korpusit te Paqes jep edhe nje fragment me pakes Corovode ne te. Me poshte Corovoda On Line sjell te shqiperuar fragmentin ne fjale kushtuar viteve 2008 - 2010 ne Corovode.
Aida Ana Branez.
Iu bashkova Korpusit te Paqes ne kuptimin e nje aventure, udhetimi dhe te testoja shanset per diplomimin tim. Nderkohe jam nje student ne Master prane Leiden Universitet per Marredhenie Nderkombetare dhe Diplomaci.
Ende jam e habitur se me sa shume dashuri rrita komunitetin dhe ndikova ne enderrat e studenteve te mi mbi gjetjen e mundesive dhe ndryshimin e botes.Nuk mendoj se ndryshimet qe bera une tek komuniteti im ishin te dukshme. Une e di u ndryshova jeten disa nxenesve te vecante duke iu dhene besim per te krijuar nje te ardhme me te mire per vendin e tyre. Kjo foto e bere ne dimrin e 2008, u mesoj Anglisht disa nxenesve te vegjel ne Corovode, Shqiperi permes kengeve te Krishlindjeve. Organizova nje shfaqje te shkurter pushimesh ku te ardhurat nga biletat u perdoren per te blere dhurata per familjet ne nevoje ne kete zone

Thuhet keshtu ne tekstin shoqerues ne Shkrimin e publikuar sot.
© Corovoda On Line