Tjeter ndryshim ne Qark. Rezart Hoxha prezantohet nen detyren e re. **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Tjeter ndryshim ne Qark. Rezart Hoxha prezantohet nen detyren e re.

Fatjon Kaloci
1.11.13
Eshte zhvilluar sot ne oret e pasmesdites se te premtes 1 nentor 2013 ne Berat prezantimi zyrtar i radhes ne vazhden e ndryshimeve ne ekzekutiv. Rezart Hoxha, nje prej emrave te njohur te politikes lokale ne Corovode dhe Skrapar u prezantua sot nga Prefekti i Qarkut Berat Selfo Kapllani ne detyren e re te Drejtuesit te Inspektoriatit te Rajonal te Punes dhe Sherbimeve Shoqerore. Hoxha prej vitesh ka qene ne funksione te larta. Prej 2011 ai eshte nje prej eksponenteve kryesor ne politiken lokale. Emerimi i sotem ishte i pritshem prej disa ditesh ndersa ne ditet ne vijim pritet qe ndryshimet te zbresin edhe ne Skrapar ne disa prej institucioneve apo enteve qe operojne ne Skrapar.
©Corovoda On Line