Websiti i huaj. Perfshin Corovoden ne rruget me te rrezikshme ne bote. Ja 10 raportet per Shqiperine **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Websiti i huaj. Perfshin Corovoden ne rruget me te rrezikshme ne bote. Ja 10 raportet per Shqiperine

Fatjon Kaloci
18.11.13
Ne nje websit te huaj qe pasqyron rruget me te keqia apo me te veshtira perndryshe me te rrezikshme edhe disa rruge qe lidhin Corovoden me komunat e tjera listohen ne postimet me te fundit qe jane ngarkuar vetem 2 dite me pare. Por Corovoda nuk eshte e vetme persa i perket rrugeve kryesore te Shqiperise me rrezikshmeri qe dangerousroads.org jep. Krahes Corovodes edhe 9 destinacione te veshtira per tu kapur permes rrugeve ne Shqiperi perfshijne segmentet Hani i Hotit - Vermosh, Qafa e Llogarase, Kote-Borsh, Rruga per Parkun e Drenoves, nje segment ne Barjam Curri per te arritur ne Kukes, Shkoder - Theth, Koplik - Theth, Rruga e Voskopojes si dhe rruga Tirane - Elbasan (rruga e vjeter nga Krraba).
Per Corovoden websiti bashkeshoqeron artikullin me 3 imazhe rrugesh te se njejtit segment qe lidh Corovoden dhe Permetin si dhe tek Bredhi i Drenoves (Pjese e Parkut te Drenoves mes Permetit dhe Korces). Ne pershkrimin e bere jepen veshtiresite e kesaj rruge vecanerisht nga shkarjet ne dimer dhe shume faktore te tjere. Fotot qe ne i pasqyrojme bashkengjitur jane marre nga ky itinerar qe websiti flet per Corovoden.
©Corovoda On Line