Corovoda ne Ngjarjet Kryesore: Shkurt 2013 Ja cilat jane me kryesoret e Shkurtit 2013 qe lam pas **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovoda ne Ngjarjet Kryesore: Shkurt 2013 Ja cilat jane me kryesoret e Shkurtit 2013 qe lam pas

Fatjon Kaloci
26.12.13
Le te rishohim se bashku informacionet kryesore te mberritura ne Corovoda On Line per muajin Shkurt 2013 me postimet me kryesore bera ne blog per kete muaj. Nder me kryesoret ne vecojme:
Shkurt 2013
Corovode - Ne daten 1 shkurt 2013 probleme u raportuan pas shfaqjes se nje filmi ne sallen e kinemase ne Corovode. Menyra sesi timbroheshin me stilolaps femije e vogelushe qe paguanin 50 lek por qe shkarraviteshin neper duar me rezerve pasi nuk kishte bileta apo tematika e filmit te shfaqur me skena dhune psikike shfaqi raporte te shumta.

Corovode - Ne daten 2 shkurt 2013 Sahit Dollapi Administratori i CEZ takon ne nje mbledhej ne Berat edhe drejtuesit dhe punonjesit e CEZ Skrapar. Nder te tjera Dollapi tha do te pritet energjia elektrike per kedo qe spaguan

Corovode - Ne daten 5 shkurt 2013 Corovoda On Line publikon  e para numrin 68 qe KZAZ ne Skrapar do te mbaj per zgjedhjet e qershorit 2013. Po ashtu ne statistika numerike u publikua edhe te pritshmit per votime sipas bashkive Corovode dhe Polican

Corovode - Sipas nje statistike te shkurt 2013 Corovoda ka vetem 6 300 banore qe figurojne ne Gjendjen Civile pavaresisht nese shume prej tyre jetojne ne rrethe te tjera apo shtete te tjera. Shkak kryesor i renies se ketij numri jane largimet nga qyteti ku ne vetem 2 vjet numerohen 1000 te larguar.

Corovode - Ish Kryeministri Fatos Nano ben nje vizite disa oreshe ne Skrapar. Lajmi i publikuar nga Corovoda On Line i referua nje qendrimi ne nje resort te vogel ne Skrapar ky ish-Kryeministri shoqerohej nga bashkeshortja e tij Xhoana Nano.

Corovode - Keshilli Bashkiak Corovode miraton Rritjen e Taksave dhe Tarifave vendore te Bashkise Corovode ndaj qytetareve.

©Corovoda On Line